Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че работата в клуба е

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че работата в клуба е
Коментари Харесай

Греъм Потър: В Челси започва нова ера

Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че работата в клуба е най-трудната му досега, само че не търси състрадание в опитите си да избави сезона на фона на рецесията с травми и съществената смяна на всички нива след промяната на собствеността.

" Сините " са на едва 10-о място във Висшата лига, откакто завоюваха единствено един от последните си осем мача, а също по този начин отпаднаха както от Купата на Англия, по този начин и от Купата на Лигата, което ускори натиска върху мениджъра.

" Работата ми тук е извънредно тежко предизвикателство. Това е може би най-трудната работа във футбола сега поради тази промяна на управлението и упованията, които имат почитателите ", сподели Потър преди дербито на Западен Лондон против Фулъм.

" Естествено, че не съм предполагал, че ще загубим 10 играчи от първия тим поради травми. Но аз съм старши треньор и когато губим, съм отговорен. Не диря страдание, в действителност съм признателен и имам привилегията да съм тук. Този клуб се управляваше доста добре в продължение на 20 години. Имам огромно почитание към предходния притежател и това, което тимът реализира. Сега би трябвало да изградим нещата още веднъж. Това е нова епоха, нова глава. Преживяваме болежка, сега е мъчно. Разбирам разочарованието и правя оценка поддръжката ", сподели още Потър, представен от Ройтерс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР